Συνδρομή


ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2017-18

 

Από τη Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 υπάρχει η δυνατότητα για όλα μας τα μέλη να ανανεώσουν τη συνδρομή τους στο LFC.GR καθώς και στο επίσημο Membership της Liverpool FC. Αναλυτικά εδώ θα δείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για κάθε μία ξεχωριστή περίπτωση.

 

ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΜΕΛΗ LFC.GR ή μέλη που έχουν γραφτεί έστω 1 φορά τη τελευταία 4ετία:

Η μόνη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν τα υφιστάμενα μέλη του συνδέσμου είναι να καταβάλουν το ποσό των 35 ευρώ στο λογαριασμό του συνδέσμου. Σας παρακαλούμε ως αιτιολογία κατάθεσης να βάζετε ΜΟΝΟ το επώνυμο σας. Έτσι η εγγραφή ανανεώνετε αυτόματα.
Σε περίπτωση που κάποιο από τα ατομικά στοιχεία έχει αλλάξει (κινητό, διεύθυνση ή email) θα σας παρακαλούσαμε να μας στείλετε ένα email με τις όποιες αλλαγές στο LFCGR@hotmail.com ή εναλλακτικά να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας και να την ανεβάσετε, επίσης στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Στοιχεία λογαριασμού συνδέσμου στη Eurobank
00260024180101991536
Δικαιούχοι: Ευστράτιος Σάκκιας, Αναστάσιος Θάνογλου, Ιωάννης Νταής

 

Σε περίπτωση που δεν σας εξυπηρετεί η τράπεζα Eurobank (κυρίως για κατοίκους επαρχίας) να επικοινωνήσετε με τον Στράτο στο +30 6974 713 614 για να σας δώσει άλλο λογαριασμό στη Τράπεζα Πειραιώς ή Alpha.

 

ΝΕΑ ΜΕΛΗ – ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ LFC.GR:

 

Για τα νέα μέλη η διαδικασία είναι η εξής: Κατεβάζετε την φόρμα που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας. Την συμπληρώνετε και την ανεβάζετε από το αντίστοιχο πεδίο επίσης στο τέλος της σελίδας. Κατάθεση 35 ευρώ στο λογαριασμό του συνδέσμου. Σας παρακαλούμε ως αιτιολογία κατάθεσης να βάζετε ΜΟΝΟ το επώνυμο σας.
Να τονίσουμε ότι τα παιδιά από 0 έως 15 ετών είναι δωρεάν. Τα παιδιά 15 έως 18 ετών, η συνδρομή τους είναι 5 ευρώ.

 

Στοιχεία λογαριασμού συνδέσμου στη Eurobank
00260024180101991536
Δικαιούχοι: Ευστράτιος Σάκκιας, Αναστάσιος Θάνογλου, Ιωάννης Νταής

 

Σε περίπτωση που δεν σας εξυπηρετεί η τράπεζα Eurobank (κυρίως για κατοίκους επαρχίας) να επικοινωνήσετε με τον Στράτο στο +30 6974 713 614 για να σας δώσει άλλο λογαριασμό στη Τράπεζα Πειραιώς ή Alpha.

 

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ MEMBERSHIP ΤΗΣ LFC:

 

Όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν το Membership τους στην Αγγλία μόνοι τους, θα του παρακαλούσαμε να επιλέξουν το Thessaloniki Supporters στην ανάλογη στήλη που έχει όλα τα official branches της LFC σε όλο το κόσμο. Επίσης θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τον αριθμό μέλους τους στο membership καθώς και το τι είδους membership έκαναν μέσω email στο LFCGR@hotmail.com ή τηλεφωνικά στο +30 6974 713 614
Για όσους επιθυμούν να τους κάνουμε εμείς την ανανέωση ή την νέα εγγραφή στο membership, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι υπάρχουν διαφορετικές επιλογές membership και τις διαφορές για την καθεμία μπορείτε να τις δείτε σε φωτογραφία παρακάτω.

Περιληπτικά:
Το Full membership κοστίζει 50 ευρώ (κάρτα μέλους, πρόσβαση στα εισιτήρια & πακέτο δώρου)
Το Light membership κοστίζει 35 ευρώ (μόνο κάρτα μέλους και πρόσβαση στα εισιτήρια)
Το International membership κοστίζει 23 ευρώ (κάρτα μέλους και πακέτο δώρου – μη πρόσβαση στα εισιτήρια)
Tα παιδικά εφηβικά πακέτα κοστίζουν 30 ευρώ.
Αναλυτικά: Liverpool FC Official Membership

**Οι τιμές είναι ενδεικτικές λόγω ισοτιμίας ευρώ λίρας και ενδέχεται να αυξηθούν ή να μειωθούν ανάλογα το ποια ημέρα θα γίνει το membership.

Όποτε και για το membership η διαδικασία είναι η ίδια με κατάθεση του ανάλογου ποσού στη τράπεζα και ενημέρωση για το ποιο πακέτο θα αγοραστεί, με τους γνωστούς τρόπους. Τα δώρα που στέλνει η LFC στο κάθε membership θα τα παραλάβετε ταχυδρομικά στο σπίτι σας σε περίπου 4 έως 6 εβδομάδες από την ημέρα πληρωμής του membership.
Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι όσοι έχουν από τα προηγούμενα έτη κάρτα membership αυτή παύει να ισχύει καθώς η LFC θα μας αποστείλει καινούργιες κάρτες φέτος.

Τέλος όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Anfield την επόμενη σεζόν καλό θα ήταν να είναι γραμμένοι πέρα από το LFC.GR και στο Official Membership της ομάδας.
Για όποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία μπορείτε να καλείτε τον Στράτο καθημερινά +30 6974 713 614 από τις 12:00 έως τις 21:00 ή να στείλετε email στο LFCGR@hotmail.com

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ

 

 

Αρχεία