ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ANFIELD. ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ


Αγαπητά μέλη,

Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, ο κόσμος στα γήπεδα της Αγγλίας επιστρέφει. 

Όποιο μέλος μας ενδιαφέρεται φέτος να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα της LFC στο Anfield για τον 1ο γύρο της Premier League, θα πρέπει να μας ενημερώσει έως 25 Ιουλίου με ένα email στο lfcgr@hotmail.com .   

Λόγω της ιδιαίτερής κατάστασης που βιώνουμε, αρχικά θέλουμε να δούμε το πιθανό ενδιαφέρον των μελών μας, έτσι ώστε ο σύνδεσμος να κινηθεί αντίστοιχα στη ζήτηση των ανάλογων εισιτηρίων.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι πλέον για να ταξιδέψει κάποιος στην Αγγλία είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ το διαβατήριο και για να παρακολουθήσει κάποιος αγώνα στο Anfield είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ το Membership στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (http://www.liverpoolfc.com/membership/home). 

Επίσης θα υπάρχουν πιθανόν ταξιδιωτικοί  περιορισμοί κατά διαστήματα που τίθενται βάσει των αποφάσεων των εκάστοτε κυβερνήσεων, όπως π.χ. ότι θα χρειάζεται Covid Free Passport για την είσοδο στο γήπεδο. Φυσικά, όταν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για όλα αυτά, θα σας ενημερώσουμε άμεσα. 

Όπως τονίσαμε και παραπάνω θέλουμε αρχικά να δούμε το ενδιαφέρον των μελών μας για πιθανά ταξίδια και έπειτα θα επικοινωνήσουμε με τον κάθε ενδιαφερόμενο ξεχωριστά όταν θα έχουμε και εμείς τις οριστικές ανακοινώσεις της ομάδας για τα εισιτήρια και τη διαθεσιμότητα τους. 

Τέλος θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε οι αιτήσεις που θα γίνουν να είναι μόνο από οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παραμένουμε στη διάθεση σας στο email και στο 6974 713 614.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ