Φόρμα Εγγραφής Μέλους

Φόρμα Εγγραφής Μέλους


ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ
1. Όλα τα μέλη του Thessaloniki Branch είναι ισότιμα και μπορούν να συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις και σε όλα τα όργανα του Club.
2. Η συνδρομή είναι ετήσια (35 ευρώ). Οι εγγραφές γίνονται από 01/06 μέχρι 30/03 κάθε έτους και μόνο τότε. Τα παιδιά από 0-15 ετών δεν πληρώνουν συνδρομή ενώ τα παιδιά 15-18 ετών πληρώνουν 5 ευρώ. Όλα τα μέλη, ανεξαρτήτου ηλικίας, έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα καθώς και τις ανάλογες εκπτώσεις στα είδη της ομάδας. Όταν κάποιο μέλος θελήσει να ανανεώσει τη συνδρομή του, είναι υποχρεωμένο να τακτοποιήσει πρώτα όλες τις τυχών οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Για την εγγραφή απαιτούνται η καταβολή του ποσού των 35 ευρώ και η συμπλήρωση αυτής της φόρμας. Η πληρωμή μπορεί να γίνει αυτοπροσώπως στο Club ή με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό Eurobank GR9502600300000910201556988 και στο όνομα Ευστράτιος Σάκκιας.
3. Δεν μπορούν να γίνουν μέλη στο Club άτομα που δεν έχουν λευκό ποινικό μητρώο, καταδικασμένα λόγω ναρκωτικών, βίας, κλοπών ή άλλων παράνομων πράξεων.
4. Στις εκδρομές που διοργανώνονται από το Club, έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο τα τακτοποιημένα οικονομικών μέλη. Δεν επιτρέπεται στα μέλη να φορούν διακριτικά άλλων ομάδων πλην της Liverpool FC. Επίσης τα μέλη υποχρεούνται για την κόσμια συμπεριφορά τους σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
5. Δεν μπορεί να υποσχεθεί κανέναν στην 100% προμήθεια εισιτηρίου αγώνα για τα παιχνίδια της ομάδας. Το Thessaloniki Branch θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την προμήθεια εισιτηρίων. Ειδικότερα για τους αγώνες στο Anfield, ο κάθε ενδιαφερόμενος καλό θα ήταν να ενημερώσει το Δ.Σ. έως αρχές Ιουλίου για τα παιχνίδια του 1ου Γγύρου και έως μέσα Οκτωβρίου για αυτά του 2ου γύρου. Οι χορηγοί του Club έχουν προτεραιότητα στην προμήθεια εισιτηρίων.
6. Οι προτάσεις, οι προσφορές, οι υποδείξεις και τα παράπονα είναι καλοδεχούμενα από το Δ.Σ. Στόχος μας είναι να φτάσουμε το Club όσο ψηλότερα γίνεται.
7. Όποιο μέλος ενδιαφέρεται να γραφεί και στο επίσημο membership της Liverpool FC (All Red), μπορεί να επικοινωνήσει με το Δ.Σ. στο τηλέφωνο 6974713614.
8. Τέλος, απαραίτητη είναι η κόσμια συμπεριφορά στο χώρο του Club. Συνιστάται η παρουσία σας με διακριτικά της Liverpool FC.