ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ MEMBERSHIP ΤΗΣ LFC!


Όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν το Membership τους στην Αγγλία μόνοι τους, θα του παρακαλούσαμε να επιλέξουν το Thessaloniki Supporters στην ανάλογη στήλη που έχει όλα τα official branches της LFC σε όλο το κόσμο.
Επίσης θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τον αριθμό μέλους τους στο membership καθώς και το τι είδους membership έκαναν μέσω email στο LFCGR@hotmail.com ή τηλεφωνικά στο +30 6974 713 614.
Για όσους επιθυμούν να τους κάνουμε εμείς την ανανέωση ή την νέα εγγραφή στο membership, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι υπάρχουν διαφορετικές επιλογές membership και τις διαφορές για την καθεμία μπορείτε να τις δείτε σε φωτογραφία παρακάτω.

Περιληπτικά:

Το Full membership κοστίζει 48 ευρώ (κάρτα μέλους, πρόσβαση στα εισιτήρια & πακέτο δώρου).

Το Light membership κοστίζει 32 ευρώ (μόνο κάρτα μέλους και πρόσβαση στα εισιτήρια).

Το International membership κοστίζει 23 ευρώ (κάρτα μέλους και πακέτο δώρου – μη πρόσβαση στα εισιτήρια).

Tα παιδικά & εφηβικά πακέτα κοστίζουν 31 ευρώ.

Αναλυτικά:

https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/assets.liverpoolfc.com/assets/Members-A3-Benefits-2018-V3.pdf

Όποτε και για το membership η διαδικασία είναι η ίδια με κατάθεση του ανάλογου ποσού στη τράπεζα με αιτιολογία κατάθεσης το επώνυμο σας και ενημέρωση για το ποιο πακέτο θα αγοραστεί.
Τα δώρα που στέλνει η LFC στο κάθε membership θα τα παραλάβετε ταχυδρομικά στο σπίτι σας σε περίπου 4 έως 6 εβδομάδες από την ημέρα πληρωμής του membership.
Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι όσοι έχουν από το προηγούμενο έτος κάρτα membership αυτή ισχύει και φέτος.

Τέλος όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Anfield την επόμενη σεζόν καλό θα ήταν να είναι γραμμένοι πέρα από το LFC.GR και στο Official Membership της ομάδας.
Για όποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία μπορείτε να καλείτε τον Στράτο καθημερινά +30 6974 713 614 από τις 13:00 έως τις 21:00 ή να στείλετε email.στο LFCGR@hotmail.com

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ