Ο Σύνδεσμος


Το Τhessaloniki Βranch ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2002, σύμφωνα με την επίσημη αναγνώριση από την ομάδα της Liverpool F.C.. Φυσικά η δράση των μελών του ξεκινά πολύ νωρίτερα και συγκεκριμένα από το Μάιο του 1995, ως παράρτημα του πανελλαδικού συνδέσμου φίλων της ομάδας. Από το 2001 έχει ακολουθήσει την δική του πορεία, μια σοφή κίνηση όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια.
Σκοπός του Thessaloniki Branch είναι να ακολουθεί την ομάδα όπου μπορεί και να διαδίδει το όνομα της Liverpool F.C. στα μήκη και στα πλάτη της Ελλάδας. Πολλαπλές και ποικίλες είναι οι δραστηριότητες του. Εκδρομές σε όλη την Ευρώπη με την ομάδα (Λίβερπουλ, Κάρντιφ, Λονδίνο, Βουκουρέστι, Αθήνα, Πειραιάς, Σόφια, Μόσχα, Κωνσταντινούπολη, Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Μιλάνο, Πράγα, Νάπολι κ.α.).
Λειτουργία γραφείων στην οδό Καλαβρύτων 11 στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, εκθέσεις υλικού, συνεργασίες με τους κολοσσούς Adidas και Carlsberg, δημιουργία εντύπων και αξεσουάρ για την κάλυψη των αναγκών όλων των μελών. Η αγάπη για την ομάδα δεν σταματά εδώ, αφού οι φιλανθρωπικές εκδηλώσεις του, το έχουν κάνει γνωστό σε ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο (δωρεές σε σχολεία, στο σύλλογο Ελπίδα, σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς μαραθωνίους κ.α.).
Η πιο λαμπρή στιγμή στη μέχρι τώρα πορεία του Thessaloniki Branch ήταν η έκθεση υλικού των μελών του με θέμα την ιστορία της Liverpool F.C. και τίτλο “LIVERPOOL F.C. 1892-2010 YOU’LL NEVER WALK ALONE” που έλαβε χώρο στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης για έξι ολόκληρους μήνες, από τις 12 Μαρτίου έως και 12 Σεπτεμβρίου του 2010. Μια έκθεση που πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη βοήθεια της επίσημης ομάδας της Liverpool F.C. μιας και στα εγκαίνια έστειλε σαν έκθεμα το βαρύτιμο τρόπαιο, το κύπελλο του Champions League που κατέκτησε η ομάδα μας στον αξέχαστο τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2005, συνοδεία μάλιστα του διευθυντή του μουσείου στο Anfield, κ. Stephen Done.
Μετά τις συνεχείς ανακαινίσεις του χώρου μας τα τελευταία χρόνια, τα μέλη του Thessaloniki Branch μπορούν να καυχώνται ότι διαθέτουν έναν από τους καλυτέρους χώρους στην Ελλάδα, τόσο ανθρώπινο και ζεστό, που να μπορεί ο οποιοσδήποτε liverpudlian να παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα της ομάδας και του συνδέσμου με χαρακτηριστική άνεση. Είναι γνωστή άλλωστε η ζεστασιά και η φιλοξενία όλων των μελών του Thessaloniki Branch προς όλους τους φίλους της ομάδας.

Y.N.W.A.