Βίντεο αφιέρωμα στο σύλλογο μας σε γιγαντοοθόνη έξω από το Anfield (16/10)


“Έξω από το Anfield, λίγα λεπτά πριν τον μεγάλο αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτυ, οι γιγαντοοθόνες έχουν αφιέρωμα στο….”παιδί ” μου, το Liverpool fc-Thessaloniki Branch! Ένα βιντεάκι με φωτογραφίες από τις δραστηριότητες του συνδέσμου όταν π.χ. τιμήσαμε τον Daniel Agger, στο ξενοδοχείο “Νικόπολις”, τον Σωτήρη Κυργιάκο επίσης, εκδρομές στο Λίβερπουλ και φωτογραφικό στιγμιότυπο του προέδρου Στράτου Σακκια, με τον Κώστα Τσιμίκα!…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ , στον πρόεδρο και το δ.σ. του συνδέσμου μας, για την τεράστια συμβολή στην κίνηση αυτή , αλλά και στην ομάδα της Liverpool f.c. , για την μεγάλη τιμή στον σύνδεσμό μας.

Την ώρα που οι συκοφαντίες στον Απόλλωνα περισσεύουν, οι αποστάτες πολλαπλασιάζονται και οι λιγόψυχοι κρύβονται και δεν απαντάνε στα μηνύματα, οι άνθρωποι της μεγάλης μου αγάπης, εκδηλώνουν ποικιλοτρόπως την εκτίμηση τους στο L.F.C. -Thessaloniki branch..

Πόσο λίγοι και ανύπαρκτοι είστε κάποιοι, μπροστά στο μεγαλείο αυτής της ομάδας!

Πάμε γερά αδέρφια!

…….At The End Of A Storm, There ‘s A Golden Sky

Y.N.W.A.

υ.γ. δεν δέχομαι κανέναν σχολιασμό από οπαδούς και “φίλους” της πλάκας, που ξεφτιλίστηκαν στα μάτια μου , αγνοώντας φιλίες ετών , οπαδικά χιλιόμετρα, κούραση και ρετσίνες….

Τελικά, ο καθένας έχει αυτό που του αξίζει…

“Τι ανατριχίλα είναι αυτή, να δείχνει τον σύνδεσμό μας σε μεγάλο video wall έξω από το Άνφιλντ η ομαδάρα μας!!. Δεν μπορείς να το περιγράψεις αυτό! Απίστευτα συναισθήματα. Τι συνδεσμάρα έχουμε! Τι στολίδι έχουμε! Το δεύτερο σπίτι μας. Το μικρό Άνφιλντ! 😍 Και ακόμα δεν έπιασε το ταβάνι. Θα ανεβαίνει ακόμη περισσότερο. Προφανώς όλα τα μπράβο σε όλους, παλιά και νέα διοίκηση. Όλοι βάλανε και βάζουν το λιθαράκι τους για να δημιουργηθεί αυτός ο απίστευτος τριώροφος χώρος.”
Δημοσθένης Μπελιακίδης

“Η μεγαλύτερη τιμή για το σπίτι μας για αυτό το κόσμημα που έχει δημιουργηθεί 2.5 δεκαετίες πίσω και διατηρείται με τη φήμη μέρα με τη μέρα να μεγαλώνει. Υψίστη τιμή σήμερα να “διαφημίζεται” ο σύνδεσμος μας ανάμεσα σε τόσους χιλιάδες συνδέσμους του κόσμου.”
Παναγιώτης Ζήσης