Δηλώστε Συμμετοχή: Εκδρομή στη Βουλγαρία με προσκεκλημένο τον John Barnes


Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο σύνδεσμος μας κατάφερε και εξασφάλισε 50 προσκλήσεις για την εκδήλωση του Branch της Βουλγαρίας, όπου θα φιλοξενήσουν τον τεράστιο John Barnes.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει το Σάββατο 9/3 (13.00 – 19.00) και είναι αυστηρά μόνο με προσκλήσεις (κόστος 35€), όπως λέει το συμβόλαιο σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Το Liverpool Thessaloniki Branch διοργανώνει εκδρομή για το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο στη Σόφια. Την επόμενη της εκδήλωσης, δηλαδή την Κυριακή στις 10/3, η ομάδα μας αγωνίζεται με την Burnley στις 14.00 το μεσημέρι. Έτσι, θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα και θα ξεκινήσουμε την επιστροφή γύρω στις 17.00.

Η εκδρομή στη Σόφια έχει κόστος 100€ κατ’ άτομο. Στην τιμή υπάρχει η διαμονή στο ξενοδοχείο BW Premier Collection City Hotel Sofia (δίκλινο δωμάτιο), το πούλμαν για τη μεταφορά/επιστροφή και φυσικά η πρόσκληση για την εκδήλωση.

Αναχώρηση το Σάββατο 9/3 και ώρα 07.00 και επιστροφή την Κυριακή στις 10/3 με ώρα αναχώρησης από τη Σόφια στις 17.00.

Βασική προϋπόθεση για την τιμή είναι η συμμετοχή 50 ατόμων.

Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας. Όποιος θέλει να συμμετάσχει, παρακαλείται να καλέσει ή να στείλει μήνυμα (SMS) στο 6948204051 (Χρήστος Παπαδόπουλος) με περιεχόμενο τη φράση «ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΦΙΑ» και ονοματεπώνυμο.