ΣΑΒΒΑΤΟ, 18/2: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Μ. ΜΑΝΤΖΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΟΠ, ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ NEWCASTLE VS LIVERPOOL


Το Official Liverpool Supporters Club – Thessaloniki διοργανώνει την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα και μέλους του συνδέσμου, Μάριου Μάντζου, που κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο στα αγγλικά με τίτλο «The Social One: Why Jurgen Klopp Was A Perfect Fit For Liverpool».

Όπως συνέβη και με την ελληνική έκδοση και την υποστήριξη της διαδικτυακής παρουσίασής του το 2021, η λέσχη φίλων της Λίβερπουλ Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει την πρώτη παρουσίαση της αγγλικής έκδοσης η οποία κυκλοφορεί στις 20 Φεβρουαρίου σε όλα τα διεθνή βιβλιοπωλεία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου πριν την έναρξη του αγώνα Newcastle – Liverpool και θα ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιττας του συνδέσμου Liverpool Θεσσαλονίκης με το τυχερό φλουρί να αντιστοιχεί σε δώρο έκπληξη.

Η συνθήκη της ημέρας μοιάζει μάλιστα ιδανική για να συνδυάσουμε την παρουσία μας στον σύνδεσμο με μια πράξη αλληλεγγύης: πιο συγκεκριμένα, την ημέρα της εκδήλωσης θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης (τροφές, κλινοσκεπάσματα, ιατροφαρμακευτικό προσωπικό κλπ) και χρήματα για τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας σε Τουρκία και Συρία, σε μια προσπάθεια να βάλουμε κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι στην προσωρινή αποκατάσταση της τραγωδίας που ζουν οι γείτονες μας. Ο καθένας και η καθεμιά μπορεί να εισφέρει ελεύθερα ό,τι επιθυμεί.

Σας προσκαλούμε σε μία γεμάτη και σπουδαία ημέρα, παρόντος του συγγραφέα Μάριου Μάντζου, στο OLSC Thessaloniki, για να γιορτάσουμε μαζί μια ακόμη πετυχημένη χρονιά για τον σύνδεσμο μας.

Ώρα Προσέλευσης: 17:00

Από το ΔΣ