ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ LIVERPOOL FC SUPPORTERS THESSALONIKI BRANCH


To LIVERPOOL THESSALONIKI BRANCH μέσω του Δ.Σ,

Θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους «εργαστηκαν» και αυτή τη χρονιά στο σύνδεσμο μας, για να μπορούμε όλοι μας να απολαύσουμε το χώρο μας καθαρό και οργανωμένο, με αποκορύφωμα το βράδυ του μεγάλου τελικού, όπου πάνω από 600 άτομα βρίσκονταν στο χώρο μας, στο χώρο των παιδιών της Harley και τους γύρω δρόμους.

Θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους μαζί και έναν – έναν ξεχωριστά όλα τα μέλη που με τη συνδρομή τους και την παρουσία τους στα παιχνίδια της πρωταθλήτριας Ευρώπης  LIVERPOOL έχουν δώσει μια ασύγκριτη δυναμική στο σύνδεσμο μας, τοποθετώντας τον στους κορυφαίους συνδέσμους ανά τον κόσμο.

Τέλος, όλους αυτούς τους φίλους και οπαδούς της κόκκινης αρμάδας που επιλέγουν το χώρο μας για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και σιγά-σιγά φαίνεται να αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη, καθώς όλο και περισσότεροι ενώνονται μαζί μας.

Για τους καλοκαιρινούς μήνες, θα είμαστε κάποιες ημέρες ανοιχτά (θα βγαίνει εγκαίρως σχετική ανακοίνωση) ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν με σκοπό την πρώτη αγωνιστική να έχουμε τελειώσει και με τον κάτω χώρο. Η πρώτη κούπα και μάλιστα βαριά, ήρθε στο νέο μας σπίτι και είμαστε σίγουροι ότι έτσι θα συνεχιστεί και στο μέλλον!

Καλό καλοκαίρι σε όσους δεν δούμε από κοντά….

UP THE REDS!