ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. OLSC THESSALONIKI BRANCH


Το Δ.Σ. του OLSC Thessaloniki Branch ενημερώνει τα μέλη του ότι φέτος λόγω του Covid και των μέτρων προστασίας που έχουν εξαγγελθεί, δεν θα πραγματοποιήσει την ετήσια Γενική Συνέλευση με φυσική παρουσία.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε στο τελευταίο συμβούλιο του συλλόγου όπου αποφασίστηκαν και τα εξής:

 1. Λειτουργία του Συνδέσμου: Ο Σύνδεσμος είναι ανοιχτός μόνο τις ημέρες των αγώνων της αγαπημένης μας Liverpool και σε ώρες που ανακοινώνονται μέσω των κοινωνικών δικτύων. Οι τρεις όροφοι που είναι στη διάθεση των μελών του συνδέσμου, μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε τους αγώνες με ασφάλεια και στις πρέπουσες αποστάσεις, όπως ορίζουν οι διατάξεις προστασίας.
  Επισημαίνουμε πως μέσα στους χώρους του συνδέσμου υπάρχουν σε εμφανείς θέσεις άφθονα αντισηπτικά μπουκάλια.
  Υπενθυμίζουμε επίσης πως διαθέτουμε και σε όποιον χρειαστεί μάσκα προσώπου σε περίπτωση που δεν έχει μαζί του.
 2. Εγγραφές / Ανανεώσεις Μελών: Συνεχίζονται κανονικά οι εγγραφές νέων μελών καθώς και οι ανανεώσεις των παλαιότερων μελών του συνδέσμου σύμφωνα με τις οδηγίες που φαίνονται εδώ: https://lfc.gr/el/syndromi/ . Η διαδικασία αυτή ξεκίνησε τον Μάιο και συνεχίζεται μέχρι το τέλος της περιόδου.
  Φυσικά ζητείται από όλους τους φίλους της Liverpool FC και του Thessaloniki Branch να δείξουν την απαραίτητη συνέπεια και στήριξη προς τον αγαπημένο μας σύνδεσμο.
  Πρέπει βέβαια να διευκρινίσουμε πως η έγκαιρη εγγραφή στο σύνδεσμο δίνει το δικαίωμα της προτεραιότητας για παρακολούθηση αγώνων στο Anfield Road, όταν αυτό στο πολύ σύντομο μέλλον επιτραπεί. Διαβεβαιώνουμε πως και η φετινή χρονιά, παρόλο των περιοριστικών μέτρων, λαμβάνεται υπόψιν κανονικά για την διαδικασία επιλογής των μελών για τα εισιτήρια και ταξίδια που θα οργανωθούν προς το Merseyside και την Ευρώπη στο άμεσο μέλλον.  
 3. Στη θέση της Γενικής Συνέλευσης αποφασίστηκε όποιο μέλος έχει να θέσει κάποιες απορίες, παράπονα ή προτάσεις προς το ΔΣ, παρακαλείται να τις στείλει στο e-mail LFCGR@hotmail.com μέχρι το αργότερο το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής 18/10/2020, 23:59.
  Τα e-mails αυτά θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα του συνδέσμου και θα απαντηθούν ενδελεχώς αντίστοιχα με ανακοινώσεις προς όλα τα μέλη.

UP THE REDS!