Αποτελέσματα εκλογών


Μέσα σε ζεστή και ενωτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του LFC Thessaloniki Supporters Club.

Ακολούθησε η καθιερωμένη βασιλόπιτα με μεγάλο νικητή από τα μέλη τον Τάσο Τσελεμπή και έπαθλα δύο κάδρα των Νταλγκλίς και Τζέρραρντ με τις υπογραφές τους. Σε σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος Στράτος Σάκκιας καλωσόρισε τα μέλη από όλη την Ελλάδα μιας και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μέλη από την Κόρινθο, Αθήνα και Λάρισα. Έκανε ένας μικρό απολογισμό του 2015 και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και το νέο έτος να βρει το σύνδεσμο ακόμη πιο δυναμικό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό εκπρόσωποι της Αρωγής Θεσσαλονίκης μιας και ο σύνδεσμος δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο μάζεψε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Το Youll neverwalk alone στην πράξη.

 Έπειτα από την καταμέτρηση και των ηλεκτρονικών ψήφων και μετά και το πρώτο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου η σύνθεση του έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Σάκκιας Στράτος

Αντιπρόεδρος: Θάνογλου Τάσος

Γραμματέας: Ρώμας Δημήτρης

Ταμίας: Νταής Γιάννης

Δημ.Σχέσεις: Παπαδόπουλος Χρήστος

Αναπληρωματικά μέλη: Κολέσης Παναγιώτης, Γιάντσιος Χρήστος και Χαλκίδης Τάσος.