Στα πλαίσια της 88ης ΔΕΘ και το αντίστοιχο τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 που διοργανώνεται στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η ομάδα του Επίσημου Συνδέσμου Φιλάθλων Liverpool FC Θεσσαλονίκης θα λάβει μέρος την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, 19:00 – 21:00 με μια αξιόλογη παρέα μελών και φίλων του OLSC Thessaloniki.
Το «Τουρνουά ποδοσφαίρου ΔΕΘ» με μηνύματα προς όλους ότι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα και όχι «πόλεμος», θα διεξάγεται 11-15 Σεπτεμβρίου, καθημερινά, από τις 19:00 έως τις 21:00. Περιλαμβάνει αγώνες ποδοσφαίρου 5Χ5 σε διαμορφωμένο χώρο γηπέδου εντός της ΔΕΘ, όπου όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να τους παρακολουθήσουν. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, θα γίνονται και παιχνιδάκια επίδειξης (γκολ σε τρύπες), πέναλτι στη μία εστία κ.λ.π με ανάλογα δώρα για τους συμμετέχοντες.
Η όλη διοργάνωση και οι αγώνες θα μεταδίδονται μέσω Live Streaming.
Επίσης, θα είναι παρόντες, εν ενεργεία ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή, οι οποίοι θα υπογράφουν αυτόγραφα και θα φωτογραφίζονται με τους επισκέπτες της εκδήλωσης, όπως και τους συμμετέχοντες. Είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται αυτό το τουρνουά και σκοπός της ΔΕΘ – HELEXPO, είναι να γίνει θεσμός με διαχρονικό μήνυμα «ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ» και να ξεκινήσει αυτή η καμπάνια από τη Θεσσαλονίκη, για όλη την Ελλάδα. Το τουρνουά, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Α.Σ. Πανόραμα.
Καλούμε όλα τα μέλη και φίλους του συνδέσμου μας να πλαισιώσει την όλη εκδήλωση και να φωνάξουμε όλοι μαζί με όλους τους άλλους συμπολίτες μας το κεντρικό μήνυμα του τουρνουά «ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ».
Από το ΔΣ