🩸 ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΔΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΣ!


Στον επίσημο σύνδεσμο φίλων της Liverpool στη Θεσσαλονίκη (OLSC Thessaloniki branch) ξεκινάμε διαρκή καμπάνια αιμοδοσίας, προσκαλώντας και προτρέποντας τόσο τα μέλη μας όσο και τα μη μέλη να γίνετε αιμοδότες, επισκεπτόμενοι οποιοδήποτε κέντρο αιμοδοσίας (π.χ. Ιπποκράτειο, ΑΧΕΠΑ, Άγιος Παύλος ή άλλο νοσοκομείο στην επικράτεια που παρέχει επίσημο κέντρο αιμοδοσίας) και αφιερώνοντας μόλις 15 λεπτά από το χρόνο σας καθώς και πολύ λίγο από το αίμα σας, ώστε να μπορούν να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

💬 Κατά την έναρξη της αιμοδοσίας θα πρέπει να δηλώσετε πως δίνετε αίμα για την τράπεζα αίματος του Συνδέσμου Φίλων Liverpool Θεσσαλονίκης (κωδικός 12906).

😷 Η διαδικασία διενεργείται υπό τους πιο αυστηρούς όρους ασφάλειας και υγιεινής από το εξειδικευμένο προσωπικό των κέντρων αιμοδοσίας και ως εκ τούτου δεν τίθεται ζήτημα επικινδυνότητας εν μέσω της πανδημίας του covid-19.

🙏 Ενημερώνουμε πως το απόθεμα της τράπεζας αίματος του συνδέσμου προσφέρεται σε όποιον το έχει ανάγκη – με προτεραιότητα στα μέλη – μετά από συνεννόηση με το προεδρείο του συνδέσμου.

📌 Σε αυτούς τους δύσκολους για την υγεία μας καιρούς, η ανάγκη για αίμα είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική και αφορά τους φίλους, τους συγγενείς, τα παιδιά μας, ακόμη και εμάς τους ίδιους!Offer your blood and You’ll Never Walk Alone!

🙋‍♂️ Υπεύθυνος καμπάνιας αιμοδοσίας OLSC Thessaloniki branch: Αντώνης Σ. Μαυρομάτης (τηλέφωνο: 6976-512593 ή email: bloodbank@lfc.gr)