ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΙΑ ΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ ΣΤΟ ANFIELD


Αγαπητά μέλη,

Όποιο μέλος μας ενδιαφέρεται φέτος να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα της LFC στο Anfield για τον 2ο γύρο της Premier League, θα πρέπει να μας ενημερώσει έως 8 Νοεμβρίου με ένα email στο lfcgr@hotmail.com   

Θέλουμε να τονίσουμε ότι πλέον για να ταξιδέψει κάποιος στην Αγγλία είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ το διαβατήριο και για να παρακολουθήσει κάποιος αγώνα στο Anfield είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ το Membership στην ομάδα. 

Επίσης υπάρχουν πιθανόν ταξιδιωτικοί  περιορισμοί κατά διαστήματα που τα θέτουν οι εκάστοτέ κυβερνήσεις, Αυτή τη στιγμή η είσοδος στη Μεγάλη Βρετανία επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε εμβολιασμένους και με υποχρεωτικό rapid test μετά την άφιξη στην Αγγλία. Το τέστ θα πρέπει να έχει αγοραστεί πριν το ταξιδι σας Online. 

Οι ανεμβολίαστοι μπόρουν να ταξιδέψουν με τα αντίστοιχα τεστ, αλλά έχουν υποχρέωση καραντίνας 5 ημερών. 

Επίσης απαραίτητη είναι και η συμπλήρωση της φόρμας PLF και για την είσοδο στην Αγγλία αλλά και για την επιστροφή στην Ελλάδα.  

Επειδή στο 2ο γύρο αναμένεται πόλυ μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε σύγκριση με τον 1ο, θα σας παρακαλούσαμε να κάνετε αίτημα μόνον έαν σκοπεύεται να ταξιδέψετε. Το αυξημένο ενδιαφέρον έχει να κάνει και με τα δικά μας αιτήματα για εισιτήρια αλλά και με τον κόσμο της ομάδας ανα τόν πλανήτη που θα θέλει να επιστρέψει στο Anfield. 

Τέλος θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε οι αιτήσεις που θα γίνουν να είναι μόνο από οικονομικά τακτοποιημένα μέλη & ΜΟΝΟ μέσω email. 

Οι αγώνες που θα γίνουν στο 2ο γύρο είναι (οι ημερομηνίες και οι ώρες που αναφέρονται ενδέχεται να μεταβληθούν): 

  • Brentford (Σα 15/1 15:00)
  • Leicester City (Τε 9/2 20:00)
  • Norwich City (Σα 19/2 15:00)
  • West Ham United (Σα 5/3 15:00)
  • Manchester United * (Σα 19/3 15:00)
  • Watford (Σα 2/4 15:00)
  • Everton * (Σα 23/4 15:00)
  • Tottenham Hotspur * (Σα 7/5 15:00)
  • Wolverhampton Wanderers ** (Σα 22/5 16:00)

Για τους αγώνες που σημειώνονται με ένα αστερίσκο (*) παραπάνω, δηλαδή με Everton, Manchester Utd & Spurs, δικαίωμα για αίτηση αρχικά έχουν ΜΟΝΟ τα μέλη μας που έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους τα 4 τελευταία έτη. 

Για τον αγώνα με τη Γούλβς, προτεραιότητα θα έχουν όσοι ήταν να ταξιδέψουν  με την εκδρομή τον Μάιο του 2020 και για την τελευταία αγωνιστική με τη Τσέλσι, που δεν έγινε λόγω πανδημίας.

Εφόσον ο φετινός αριθμός εισιτηρίων είναι μικρότερος του 2020 και τα αιτήματα είναι περισσότερα, θα γίνει κλήρωση. 

Εάν θα γίνει ομαδική εκδρομή σε κάποιον από τους φετινούς αγώνες, θα αποφασιστεί τις επόμενες εβδομάδες και θα βγει σχετική ανακοίνωση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παραμένουμε στη διάθεση σας στο email lfcgr@hotmail.com και στο 6974713614.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ