ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ANFIELD ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ MAN. CITY


Η αναχώρηση θα γίνει τη Παρασκευή 8 Νοεμβρίου από Θεσσαλονίκη και η επιστροφή θα είναι τη Δευτέρα στις 11 Νοεμβρίου.

Οι πτήσεις είναι με την easyjet και είναι με δυνατότητα 1 χειραποσκευής έως 10 κιλά.
Αναχώρηση: Παρασκευή, 8/11 στις 12:15 με άφιξη στις 14:10.
Επιστροφή: Δευτέρα, 11/11 στις 06:05 με άφιξη στις 11:30.

(Όλες οι παραπάνω ώρες είναι τοπικές)

Η διαμονή θα γίνει σε ξενοδοχείο 3* που βρίσκεται 15 λεπτά με λεωφορείο ή ταξί από το κέντρο του Liverpool σε πολύ καλή περιοχή της πόλης με αρκετές κοντινές επιλογές για φαγητό – ποτό. Το πρωινό στο ξενοδοχείο δεν περιλαμβάνεται αλλά μπορεί να αγοραστεί έξτρα κάθε πρωί από όποιον ενδιαφέρεται σε ιδιαίτερα καλή τιμή.

Η τιμή κατά άτομο για αεροπορικό, ξενοδοχείο και εισιτήριο αγώνα είναι 315 ευρώ για διαμονή σε μεγάλο δίκλινο δωμάτιο (twin room) και 460 ευρώ για διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο.

Όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να μας ενημερώσει άμεσα και το αργότερο έως 28 Ιουλίου με email στο lfcgr@hotmail.com. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και δηλώσεις μπορούν να κάνουν ΟΛΑ τα μέλη του συνδέσμου και ΜΟΝΟ αυτά. Όσοι έχουν ήδη στείλει αίτημα εισιτηρίου για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενημερώνουμε πως  το αίτημα ισχύει κανονικά για την εκδρομή. Εάν δεν θέλουν να λάβουν μέρος στην εκδρομή, τότε να μας ενημερώσουν άμεσα.

Για την εκδρομή δεν θα υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης άλλα θα υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης μέλους έως και 7 Οκτωβρίου 2019.

Ο «αρχηγός» της εκδρομής θα ανακοινωθεί αργότερα ενώ θα δημιουργηθεί και facebook group με τους συμμετέχοντες για τις απαραίτητες συνεννοήσεις. Τέλος θα δοθεί αναλυτικός οδηγός με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη πόλη του Λίβερπουλ στα Ελληνικά.

 

Εκ του ΔΣ,
YNWA