ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ SUPER CUP


Ο σύνδεσμος ανακοινώνει τη ναύλωση λεωφορείου για τον αγώνα της Liverpool FC με την Chelsea για τον UEFA Super Cup στις 14 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη.

Έπειτα την αρχική ανακοίνωση, οι δηλώσεις συμμετοχής έληξαν την Κυριακή 30 Ιουνίου. O σύνδεσμος εξασφάλισε τελικά 50 εισιτήρια. Σχεδόν όλοι οι εμπρόθεσμοι αιτούντες θα μπορέσουν να ταξιδέψουν για τον αγώνα.

Η αναχώρηση έχει οριστεί για τη Κυριακή 11 Αυγούστου το βράδυ και η επιστροφή θα γίνει την Τετάρτη στις 14 Αυγούστου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Αναλυτικότερο πρόγραμμα της εκδρομής θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η αποστολή θα μείνει δύο βράδια στο MIM Hotel και το κόστος  του εισιτήριου του αγώνα, της μετακίνησης και της διαμονής με πρωινό και ταξιδιωτική ασφάλιση είναι στα 195 ευρώ. Το λεωφορείο θα είναι στη διάθεση μας για ομαδικές μετακινήσεις που πιθανόν να χρειαστούν μέσα στην Πόλη.

Έξτρα διαθέσιμες θέσεις δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Εάν υπάρξουν, θα βγει ξεχωριστή ανακοίνωση.

Παρακαλούνται όσοι έχουν δηλώσει να επικοινωνήσουν με τον Στράτο για την πληρωμή καθώς και για την κατάρτιση των δωματίων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο 6974713614.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ

 

Σημείωση:  Όσοι γονείς – συγγενείς ταξιδέψουν με παιδιά πρέπει να γνωρίζουν πως είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την τακτοποίηση των σχετικών εγγράφων από την Ελληνική Αστυνομία που χρειάζονται για το πέρασμα των συνόρων προς και από Τουρκία.