Εκδρομή του Thessaloniki Branch στο Anfield κόντρα στην Man. Utd!


Έπειτα από πολλά δικά σας αιτήματα, ο σύνδεσμος διοργανώνει ομαδική εκδρομή για τον αγώνα στο Anfield εναντίον της Manchester United.

Η αναχώρηση θα γίνει τη Παρασκεύη 14 Δεκεμβρίου από Θεσσαλονίκη και η επιστροφή θα είναι τη Δευτέρα στις 17 Δεκεμβρίου.

Οι πτήσεις είναι με την easyjet και είναι με δυνατότητα 1 χειραποσκευής έως 10 κιλά.
Αναχώρηση 14/12 στις 12:15 Άφιξη: 14:10
Επιστροφή: 17/12 στις 06:05 Άφιξη: 11:30 (οι ώρες είναι τοπικές)

Η διαμονή θα γίνει σε ξενοδοχείο 3* που βρίσκεται περίπου 12 λεπτά με λεωφορείο ή ταξί από το κέντρο του Liverpool. Το πρωινό στο ξενοδοχείο δεν περιλαμβάνεται αλλά μπορεί να αγοραστεί έξτρα κάθε πρωί από όποιον ενδιαφέρεται σε ιδιαίτερα καλή τιμή.

Η τιμή κατά άτομο για αεροπορικό, ξενοδοχείο και εισιτήριο αγώνα είναι 320 ευρώ για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο (twin room) και 450 ευρω για διαμονή σε μονίκλινο δωμάτιο.

Όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να μας ενημερώσει άμεσα και το αργότερο έως 03 Αυγούστου με email στο lfcgr@hotmail.com ή τηλέφωνο στο 6974-713614. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και δηλώσεις μπορούν να κάνουν ΟΛΑ τα μέλη του συνδέσμου και ΜΟΝΟ αυτά.

Για την εκδρομή δεν θα υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης άλλα θα υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης μέλους έως και 14 Νοεμβρίου 2018.

Ο ¨αρχηγός¨ της εκδρομής θα ανακοινωθεί αργότερα ενώ θα δημιουργηθεί και facebook group με τους συμμετέχοντες για τις απαραίτητες συνεννοήσεις.

Εκ του ΔΣ,
YNWA