ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ MEMBERSHIP ΤΗΣ LFC


Όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν το Membership τους στην Αγγλία μόνοι τους, θα τους παρακαλούσαμε να επιλέξουν το “Thessaloniki Supporters” στην ανάλογη στήλη που έχει όλα τα οfficial branches της LFC σε όλον τον κόσμο.

Αφού κάνετε την ανανέωση ή την εγγραφή σας, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε άμεσα μέσω email στο LFCGR@hotmail.com για τον αριθμό μέλους (Supporter ID) που σας δόθηκε στο membership καθώς και το τι είδους membership έχετε για την σεζόν 2022-2023.

Συνδεθείτε εδώ για τις εγγραφές/ανανεώσεις στο επίσημο site της LFC: 

https://www.liverpoolfc.com/membership

Για όσους επιθυμούν να τους κάνουμε εμείς την ανανέωση ή την εγγραφή τους στο LFC membership, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι υπάρχουν διαφορετικές επιλογές συνδρομής και το τι υποστηρίζει η καθεμία, μπορείτε να τις δείτε σε φωτογραφία παρακάτω.

Περιληπτικά:

  • Το Full membership κοστίζει 52 ευρώ (κάρτα μέλους, πρόσβαση στα εισιτήρια & πακέτο δώρου).
  • Το Light membership κοστίζει 34 ευρώ (μόνο κάρτα μέλους και πρόσβαση στα εισιτήρια).
  • Το International membership κοστίζει 25 ευρώ (κάρτα μέλους και πακέτο δώρου – μη πρόσβαση στα εισιτήρια).
  • Tα παιδικά & εφηβικά πακέτα κοστίζουν 35 ευρώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και επηρεάζονται ελάχιστα καθημερινά από την ισοτιμία Ευρώ με Στερλίνα.

Και για το membership μέσω του συνδέσμου, η διαδικασία είναι η ίδια με κατάθεση του ανάλογου ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό του συνδέσμου και με αιτιολογία κατάθεσης το επώνυμο σας και ενημέρωση για το ποιο πακέτο θα αγοραστεί.

Τα δώρα που στέλνει η LFC στο κάθε membership θα αποσταλούν ταχυδρομικά προς τη διεύθυνση παράδοσης που θα δηλώσετε σε περίπου 4 έως 6 εβδομάδες από την ημέρα πληρωμής του membership. Σημειώνουμε πως πέρσι, λόγω των νέων συνθηκών του Brexit, πολλά πακέτα καθυστέρησαν στα ελληνικά τελωνεία και όσοι τελικά πήραν ειδοποίηση, έπρεπε να πληρώσουν έξτρα 2,5 ευρώ για φόρους εκτελωνισμού. 

Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι πλέον δεν υπάρχει πλαστική κάρτα membership αλλά ηλεκτρονική στο κινητό σας, που την κατεβάζετε από το προφίλ σας στο Apple Wallet ή στο Google Pay και μπορείτε να την επιδεικνύεται όπου χρειαστεί μέσω της οθόνης του κινητού σας αλλά και να την χρησιμοποιήσετε μέσω NFC. 

Διευκρίνηση: όσοι σκοπεύουν να παρακολουθήσουν αγώνα στο Anfield τη νέα σεζόν, θα διευκόλυνε πολύ να έχετε Full ή Light membership και όχι International.  

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία μπορείτε στείλετε email.στο LFCGR@hotmail.com .

Συγκριτικός Πίνακας Παροχών για τα πακέτα του επίσημου membership της LFC.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ