ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ LIVERPOOL FC – ATLETICO MADRID


Ο σύνδεσμός μας θα ανοίξει σήμερα Τετάρτη, 11 Μαρτίου στις 21:00 για τον επαναληπτικό αγώνα της ομάδας μας για το θεσμό του Champions League.

Επειδή υπάρχει η γενική κινητοποίηση για τις προφυλάξεις από τον κορωναϊού COVID-19, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή όλων των μελών στα παρακάτω προληπτικά μέτρα που αποτρέπουν την διασπορά μετάδοσης του ιού:

  • Όποιο μέλος δεν νιώθει εντελώς υγιές και έχει, έστω και σε ελαφρά μορφή, τα συμπτώματα της γρίπης (καταρροή, πονόλαιμο, πυρετό ή βήχα), παρακαλείται να παραμείνει απομονωμένο και προστατευμένο στο σπίτι του και να ζητήσει οπωσδήποτε ιατρική συμβουλή.
  • Επίσης, όποιο μέλος έχει ταξιδέψει πρόσφατα, ειδικά σε χώρες όπως η Ιταλία ή σε περιοχές της Ασίας που έχουν μεγάλη έξαρση στη διασπορά του ιού, παρακαλείται επίσης να παραμείνει απομονωμένο και να μιλήσει με τον ΕΟΔΥ (τηλ. 210 5212000 ή 1135https://eody.gov.gr/).
  • Επειδή ο κορωναϊός διαδίδεται κυρίως μέσω της αναπνευστικής οδού, θα πρέπει να καλύπτουμε το στόμα και τη μύτη με κάποιο μαντήλι ή το μανίκι ή τον λυγισμένο αγκώνα όταν βήχουμε ή φτερνιζόμαστε. Πετάμε αμέσως το μαντήλι σε κλειστό κάδο και πλένουμε τακτικά τα χέρια με σαπούνι και νερό ή με αλκοολούχο διάλυμα.
  • Αποφεύγουμε να αγγίζουμε τη μύτη, το στόμα και τα μάτια μας. Τα χέρια αγγίζουν πολλές επιφάνειες που μπορεί να είναι μολυσμένες με τον ιό. Εάν αγγίξουμε τα μάτια, το στόμα ή τη μύτη μας, μπορεί να μεταφέρουμε τον ιό από την επιφάνεια στον εαυτό μας.
  • Συνιστάται η χρήση αντισηπτικών διαλυμάτων και το συχνό πλύσιμο των χεριών.

Το ΔΣ