ΠΙΘΑΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ


Η ομάδα μας θα βρίσκεται ξανά στον τελικό του Champions League στο Παρίσι το Σάββατο 28 Μαΐου 2022.

Champions League final: Liverpool vs Real Madrid | UEFA Champions League |  UEFA.com

Όποια μέλη μας επιθυμούν να κάνουν αίτημα για εισιτήριο, θα πρέπει να μας ενημερώσουν έως το αργότερο Δευτέρα 9/05/2022 και ώρα 22:00. 

Να τονίσουμε ότι η Liverpool FC δεν δίνει απευθείας εισιτήρια σε κανένα σύνδεσμο και όποια εισιτήρια βρεθούν, θα είναι μέσω κλήρωσης.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα τα γνωρίζουμε τις επόμενες ημέρες και οι πιθανότητες για εισιτήρια είναι λίγες λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει παγκοσμίως για το συγκεκριμένο γεγονός.  

Παρόλα αυτά, όποιος επιθυμεί να κάνει αίτημα να παραβρεθεί στο Παρίσι στον τελικό, μπορεί να στείλει email στο lfcgr@hotmail.com. Μην στείλετε μήνυμα μέσω messenger, viber ή άλλου τρόπο επικοινωνίας, αυτό δεν θα ληφθεί υπόψη.

Βασική προϋπόθεση για να μπει το αίτημα σας στη λίστα αναμονής είναι να είστε τακτικό μέλος του συνδέσμου τουλάχιστον 5 έτη και να έχετε ανανεώσει τη συνδρομή σας για φέτος.  

Επίσης, επειδή τα ενδεχόμενα εισιτήρια θα εκδοθούν ονομαστικά, όποιος δηλώσει ενδιαφέρον και τελικά κληρωθεί, θα πρέπει να οπωσδήποτε να αγοράσει το εισιτήριο χωρίς να μπορεί να το ακυρώσει.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να μας στείλετε email στην παραπάνω διεύθυνση.

Με εκτίμηση, 

Το ΔΣ