Αγαπητά μέλη,
Όποιο μέλος μας ενδιαφέρεται φέτος να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα της LFC στο Anfield για τον 1o γύρο της Premier League, θα πρέπει να μας ενημερώσει έως Κυριακή 24 Αυγούστου με ένα email στο lfcgr@hotmail.com .
Θέλουμε να τονίσουμε ότι πλέον για να ταξιδέψει κάποιος στην Αγγλία είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ το διαβατήριο και η ηλεκτρονική βιζα (UK ETA) που βγαίνει από την αντίστοιχη εφαρμογή για smartphones.
Επίσης θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε οι αιτήσεις να γίνουν ΜΟΝΟ μέσω email. Αιτήσεις μέσω viber, messanger κλπ δεν θα γίνονται δεκτές.
Αιτήσεις από μέλη που δεν έχουν ανανεώσει ή εγγραφτεί στο σύνδεσμο για την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν δεν θα λογίζονται υπόψιν.
Απαντήσεις στα αιτήματα σας θα πάρετε έως 10/09 και θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Οι αγώνες που θα γίνουν στο 1ο γύρο είναι (οι περισσότερες ημερομηνίες ενδέχεται να μεταβληθούν):
Ημερομηνία | Αγώνας |
---|---|
01/11/2025 | Aston Villa |
22/11/2025 | Nottingham Forest ** |
03/12/2025 | Sunderland |
13/12/2025 | Brighton |
27/12/2025 | Wolves * |
30/12/2025 | Leeds |
Για τους αγώνες που σημειώνονται με αστερίσκο (*) παραπάνω, δικαίωμα για αίτηση αρχικά έχουν ΜΟΝΟ τα μέλη μας που έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους τα 2 τελευταία έτη.
Για τους αγώνες που σημειώνονται με αστερίσκο (**) παραπάνω, δικαίωμα για αίτηση αρχικά έχουν ΜΟΝΟ τα μέλη μας που έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους τα 6 τελευταία έτη.
Για τους υπόλοιπους αγώνες μπορούν όλα τα μέλη μας να κάνουν αίτηση.
Καλό θα ήταν στις αιτήσεις σας να υπάρχει ευελιξία για τους αγώνες, οπότε καλό είναι να δηλώσετε περισσότερους από έναν, ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες για να λάβετε σε κάποιο εισιτήριο.
Επίσης όταν κάνετε αίτημα για 2 ή περισσότερα εισιτήρια σας παρακαλούμε να αναγράφεται τα ονόματα των υπόλοιπων οικονομικά τακτοποιημένων μελών.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, παραμένουμε στη διάθεση σας στο email lfcgr@hotmail.com
Με εκτίμηση,
Το ΔΣ