ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ ANFIELD ΜΕ ΤΗ WOLVES


Αγαπητά μέλη,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη 2η φετινή ομαδική εκδρομή μας που θα γίνει την τελευταία αγωνιστική στο Anfield με αντίπαλο τη Wolves (ευχόμαστε να ακολουθήσει αυτό που όλοι φανταζόμαστε!!!).

Η αναχώρηση θα γίνει την Παρασκευή 17 Μαΐου από Θεσσαλονίκη και με επιστροφή την Δευτέρα, 20 Μαΐου.

Οι πτήσεις είναι με την easyjet:

  • Αναχώρηση: Παρασκευή, 17/05 στις 12:10 με άφιξη στις 13:50 στο Manchester.
  • Επιστροφή: Δευτέρα, 20/05 στις 05:55 με άφιξη στις 11:25 στη Θεσσαλονίκη.

(Όλες οι παραπάνω ώρες είναι τοπικές).

Η διαμονή θα γίνει σε ξενοδοχείο της γνωστής αλυσίδας Premier Inn που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του Λίβερπουλ, στο Liverpool ONE.

Το πρωινό στο ξενοδοχείο δεν περιλαμβάνεται αλλά μπορεί να αγοραστεί έξτρα κάθε πρωί από όποιον ενδιαφέρεται σε ιδιαίτερα καλή τιμή.

Η τιμή για κατά άτομο είναι 640 ευρώ κα περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια με backpack.
  • Διαμονή σε twin room ή family room.
  • Εισιτήριο αγώνα.
  • Μεταφορές από και προς τος αεροδρόμιο με τρένο/λεωφορείο.

*όποιος επιθυμεί χειραποσκευή 10kg υπάρχει χρέωση έξτρα 80 ευρώ και θα θέλαμε να μας το αναφέρει στο email της αίτησης του.

Επίσης, όποιος ενδιαφέρεται, θα πρέπει να μας ενημερώσει το συντομότερο δυνατό και το αργότερο έως 24 Ιανουαρίου με email στο lfcgr@hotmail.com.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και δηλώσεις μπορούν να κάνουν αρχικά τα μέλη του συνδέσμου με τουλάχιστον 2 χρονιά παρουσίας. Εφόσον οι θέσεις δεν εξαντληθούν από αυτά ή προκύψουν νέες θέσεις θα βγει νέα ανακοίνωση.

Όσοι έχουν ήδη στείλει αίτημα εισιτηρίου για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενημερώνουμε πως  το αίτημα ισχύει κανονικά για την εκδρομή. Εάν δεν θέλουν να λάβουν μέρος στην εκδρομή, τότε να μας ενημερώσουν άμεσα.

Επικοινωνία με τους συμμετέχοντες θα γίνει από τέλη Ιανουαρίου και η πληρωμή του κόστος μπορεί να γίνει εφάπαξ ή σε έως 3 δόσεις, στο λογαριασμό του συνδέσμου στη Revolut ή στη Eurobank και ΜΟΝΟ εκεί. Η 1η δόση θα είναι έως 5/2, η 2η δόση έως 4/3 και η 3η δόση έως 5/4.

Για την εκδρομή υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης με αντικατάστασης μέλους έως και 5 Απριλίου 2024.

Ο «αρχηγός» της εκδρομής θα ανακοινωθεί αργότερα ενώ θα δημιουργηθεί και facebook ή viber group με τους συμμετέχοντες για τις απαραίτητες συνεννοήσεις. Τέλος θα δοθεί αναλυτικός οδηγός με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την πόλη του Λίβερπουλ στα Ελληνικά.

Εκ του ΔΣ,

YNWA