Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΜΕ… ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗ LIVERPOOL!


Τo Official Liverpool Supporters Club της Θεσσαλονίκης κέρδισε μια φορεμένη από τον Τζόρνταν Χέντερσον φανέλα προθέρμανσης, με τη στάμπα της πρωτοβουλίας «Fans Supporting Foodbanks (σ.σ. Φίλαθλοι Υποστηρίζουν Τράπεζες Τροφίμων)», για την κοινωνική του δράση στο δρόμο της καταπολέμησης της τροφικής φτώχειας.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η «Fans Supporting Foodbanks», μια κοινή πρωτοβουλία από συνδέσμους φίλων της Λίβερπουλ και της Έβερτον, ξεκίνησε να μοιράζεται στα social media τις αλληλέγγυες δράσεις της με το hashtag #FootbAllTogeterNow, η Λίβερπουλ κάλεσε τους επίσημα αναγνωρισμένους συνδέσμους της ανά τον κόσμο να κοινοποιούν υπό το εν λόγω hashtag και τις δικές τους δράσεις, με φωτογραφίες ή βίντεο από τη βοήθεια που προσφέρουν ο καθένας στη δική του τοπική κοινότητα και σχετικά με την καταπολέμηση της τροφικής φτώχειας. Συχνά μέσα στη σεζόν, οι σύνδεσμοι που έχουν κοινοποιήσει σχετικό υλικό μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν μια φορεμένη φανέλα προθέρμανσης (βλ. κεντρική photo), με τη στάμπα της «Fans Supporting Foodbanks».

Αυτήν την εβδομάδα, το OLSC Thessaloniki Branch ήταν αυτό που, μαζί με τον σύνδεσμο από τις Φιλιππίνες, κέρδισαν από μία φανέλα προθέρμανσης φορεμένη από τον αρχηγό της ομάδας, Τζόρνταν Χέντερσον!

Ο σύνδεσμος μας χρησιμοποίησε για πρώτη φορά το hashtag #FootbAllTogetherNow όταν επισκέφτηκε τα Χριστούγεννα τη «Φροντίδα για το Παιδί», την οποία ενίσχυσε με δωροεπιταγές αγορών από super market και με άμεση οικονομική ενίσχυση διά της αγοράς παιδικών παραμυθιών έκδοσης του οργανισμού.

Ακολούθησαν, πρόσφατα, οι δύο δράσεις υποστήριξης της «Αρωγής Θεσσαλονίκης», όπου μέλη μας και όχι μόνο παρέδωσαν στην αγαπημένη μας ομάδα εθελοντών πολιτών σακούλες με τρόφιμα και είδη υγιεινής, αρχικά μετά από κάλεσμα του συνδέσμου και λίγες ημέρες αργότερα σε κοινή πρωτοβουλία του OLSC Thessaloniki Branch με τους υπόλοιπους συνδέσμους ξένων ομάδων του Fan Clubs League Thessaloniki.

Όσο υπάρχει ανάγκη, η προσφορά και η αλληλεγγύη συνεχίζονται!

YNWA

#FootbAllTogetherNow