ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ LIVERPOOL ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗN EVERTON


Ήρθε η ώρα ξανά για αυτό που όλοι περιμένατε και μας ζητούσατε τον τελευταίο χρόνο. 

Ανακοινώνουμε την 1η μας οργανωμένη εκδρομή για την μετά covid εποχή.

Η αναχώρηση θα γίνει τη Παρασκευή 20 Οκτωβρίου από Θεσσαλονίκη και η επιστροφή θα είναι τη Δευτέρα στις 23 Οκτωβρίου.

Οι πτήσεις είναι με την easyjet και είναι με δυνατότητα μίας χειραποσκευής έως 10 κιλά.

Αναχώρηση:
Παρασκευή, 20/10 στις 12:15 με άφιξη στις 13:55 στο Manchester.

Επιστροφή:
Δευτέρα, 23/10 στις 05:55 με άφιξη στις 11:25 στη Θεσσαλονίκη.

(Όλες οι παραπάνω ώρες είναι τοπικές).

Η διαμονή θα γίνει σε ξενοδοχείο της γνωστής αλυσίδας Premier Inn που βρίσκεται έξω ακριβώς από τον σταθμό των τρένων του Λίβερπουλ. Απέχει μόλις 10 – 12 λεπτά με τα πόδια από την μπουτίκ της ομάδας στο Liverpool ONE. 

Το πρωινό στο ξενοδοχείο δεν περιλαμβάνεται αλλά μπορεί να αγοραστεί έξτρα κάθε πρωί από όποιον ενδιαφέρεται σε ιδιαίτερα καλή τιμή.

Η τιμή κατά άτομο για αεροπορικό, ξενοδοχείο και εισιτήριο αγώνα είναι  580 ευρώ για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο (twin room – δηλαδή με 2 κρεβάτια).

Όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να μας ενημερώσει άμεσα και το αργότερο έως 31 Ιουλίου με email στο lfcgr@hotmail.com. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και δηλώσεις μπορούν να κάνουν ΟΛΑ τα μέλη του συνδέσμου (παλαιά και νέα). 

 Όσοι έχουν ήδη στείλει αίτημα εισιτηρίου για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενημερώνουμε πως  το αίτημα ισχύει κανονικά για την εκδρομή. Εάν δεν θέλουν να λάβουν μέρος στην εκδρομή, τότε να μας ενημερώσουν άμεσα. Επικοινωνία με τους συμμετέχοντες θα γίνει από 1η Αυγούστου και η πληρωμή του κόστος μπορεί να γίνει σε έως 3 δόσεις, στο λογαριασμό του συνδέσμου στη eurobank και ΜΟΝΟ εκεί. 

Η 1η δόση θα είναι έως 15/8, η 2η δόση έως 10/9 και η 3η δόση έως 5/10. 

Για την εκδρομή υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης με αντικατάστασης μέλους έως και 10 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο «αρχηγός» της εκδρομής θα ανακοινωθεί αργότερα ενώ θα δημιουργηθεί και facebook ή viber group με τους συμμετέχοντες για τις απαραίτητες συνεννοήσεις. Τέλος θα δοθεί αναλυτικός οδηγός με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την πόλη του Λίβερπουλ στα Ελληνικά.

Εκ του ΔΣ,
YNWA