ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ANFIELD (1ος ΓΥΡΟΣ)


Αγαπητά μέλη,

Όποιο μέλος μας ενδιαφέρεται φέτος να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα της LFC στο Anfield για τον 1ο γύρο της Premier League, θα πρέπει να μας ενημερώσει έως Κυριακή 16 Ιουλίου με ένα email στο lfcgr@hotmail.com .

Θέλουμε να τονίσουμε ότι πλέον για να ταξιδέψει κάποιος στην Αγγλία είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ το διαβατήριο και για να παρακολουθήσει κάποιος αγώνα στο Anfield, καλό είναι να έχει και Membership (full or light) στην ομάδα. 

Τέλος θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε οι αιτήσεις που θα γίνουν, πρέπει να είναι μόνο από οικονομικά τακτοποιημένα μέλη & ΜΟΝΟ μέσω email. Αιτήσεις μέσω viber, messanger κλπ δεν θα γίνονται δεκτές.

Οι αγώνες που θα γίνουν στο 1ο γύρο είναι (οι περισσότερες ημερομηνίες ενδέχεται να μεταβληθούν): 

ΗμερομηνίαΑγώνας
Sat 19th AugAFC Bournemouth
Sat 2nd SepAston Villa
Sat 23rd SeptWest Ham United
Sat 21st OctEverton *
Sat 28th OctNottingham Forest 
Sat 11th NovBrentford
Sat 2nd DecFulham
Sat 16th DecManchester United *
Sat 23rd DecArsenal *
Sat 30th DecNewcastle United *

Για τους αγώνες που σημειώνονται με αστερίσκο (*) παραπάνω, δικαίωμα για αίτηση αρχικά έχουν ΜΟΝΟ τα μέλη μας που έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους τα 4 τελευταία έτη. 

Εάν θα γίνει ομαδική εκδρομή σε κάποιον από τους φετινούς αγώνες, θα αποφασιστεί τις επόμενες εβδομάδες και θα βγει σχετική ανακοίνωση.

Καλό θα ήταν στις αιτήσεις σας να υπάρχει ευελιξία για τους αγώνες, οπότε καλό είναι να δηλώσετε περισσότερους από έναν, ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες για να λάβετε σε κάποιον εισιτήριο. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, παραμένουμε στη διάθεση σας στο email lfcgr@hotmail.com .

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ