ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ LIVERPOOL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


To βράδι του Σαββάτου, 24 Ιουνίου, ο επίσημος σύνδεσμος φιλάθλων Liverpool Θεσσαλονίκης άνοιξε το σπίτι του στην Βεροίας 4 στα Άνω Λαδάδικα και υποδέχτηκε μέλη και φίλους από όλους τους συνδέσμους φιλάθλων από τη Θεσσαλονίκη.

Η ιδέα του ποδοσφαίρου είναι να ενώνει όλους εμάς τους φιλάθλους, ανεξάρτητα από τη φανέλα που φοράμε. Στο ευρύ κάλεσμα του OLSC Thessaloniki παραβρέθηκαν με στολές, κασκόλ και καπέλα της ομάδας τους, φίλαθλοι της Bayern Μονάχου, Tottenham, West Ham United, Southampton, Arsenal και Manchester United.

Το πιο όμορφο της βραδιάς ήταν τα πολλά μικρά παιδιά που ήρθαν με γονείς και ζωντάνεψαν με τις ιαχές τους και τη ζωηράδα τους το πάρτι του συνδέσμου και χρωμάτισαν ελπιδοφόρα τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά που ξεκινάει τον Αύγουστο.

Υπό τους ήχους rock μουσικής και με άφθονη μπίρα και ποτά, οι ποδοσφαιρικές κουβέντες και κυρίως τα νέα από τις μεταγραφές επικράτησαν μεταξύ της μεγάλης παρέας που δημιουργήθηκε και φυσικά δεν έλειψαν πειράγματα και αρκετή καζούρα, πάντα σε φιλικό και ώριμο κλίμα.

Ευχές για καλό καλοκαίρι και ραντεβού στους συνδέσμους για τα φιλικά από τον Ιούλιο.