ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ LIVERPOOL FC – CHELSEA


Η αναχώρηση θα γίνει τη Παρασκευή 8 Μαΐου από Θεσσαλονίκη και η επιστροφή θα είναι τη Δευτέρα στις 11 Μαΐου.

Οι πτήσεις είναι με την easyjet και είναι με δυνατότητα 1 χειραποσκευής  έως 10 κιλά.

  • Αναχώρηση: Παρασκευή, 8/05 στις 12:10 με άφιξη στις 13:50.
  • Επιστροφή: Δευτέρα, 11/05 στις 05:55 με άφιξη στις 11:30.

(Όλες οι παραπάνω ώρες είναι τοπικές)

Η διαμονή θα γίνει σε ξενοδοχείο  που βρίσκεται στο κέντρο του Liverpool  μόλις 8 λεπτά περπάτημα από Liverpool One. Όλα τα δωμάτια είναι δίκλινα με 2 κρεβάτια.

Πρωινό στο ξενοδοχείο δεν περιλαμβάνεται.

Η τιμή κατά άτομο για αεροπορικό, ξενοδοχείο και εισιτήριο αγώνα είναι 475 ευρώ για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο (twin room).

Όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να μας ενημερώσει άμεσα και το αργότερο έως 3 Φεβρουαρίου με email στο lfcgr@hotmail.com. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και δηλώσεις μπορούν να κάνουν μόνο τα μέλη του συνδέσμου που είναι γραμμένα τουλάχιστον 2 έτη.

Επειδή ενδέχεται ο αριθμός αιτήσεων να είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αριθμό των εισιτηρίων για αυτό θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει σοβαρή περίπτωση να προβούμε σε κλήρωση μερικών θέσεων.

Για την εκδρομή δεν θα υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης άλλα θα υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης μέλους έως και 7 Απριλίου 2020.

Τέλος θα δημιουργηθεί και messenger chat group με τους συμμετέχοντες για τις απαραίτητες συνεννοήσεις. Επίσης θα δοθεί αναλυτικός οδηγός με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη πόλη του Λίβερπουλ στα Ελληνικά.

Εκ του ΔΣ,
YNWA