ΕΚΛΟΓΕΣ LFC.GR 2020


Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και από τις 17:00 έως τις 21:00 στα γραφεία του συνδέσμου στην Βεροίας 4 στα Άνω Λαδάδικα θα υπάρχει κάλπη για την διαδικασία των εκλογών.

Όσοι από εσάς είστε άνω των 18 και έχετε γραφτεί μέλη έως 10/01/2020 και για τη σεζόν 2019-2020 έχετε το δικαίωμα ψήφου.

Η διαδικασία είναι απλή: Θα πρέπει να βάλετε σταυρό (+) σε έναν έως και 5 υποψηφίους. Εάν δεν βάλετε κανένα σταυρό (+) το ψηφοδέλτιο σας θα θεωρείτε λευκό. Οι υποψήφιοι αλφαβητικά είναι οι εξής:

  1. Θάνογλου Αναστάσιος
  2. Κολέσης Παναγιώτης
  3. Μανουηλίδης Δημήτριος
  4. Μαυρομάτης Αντώνιος
  5. Μπελιακίδης Δημοσθένης
  6. Παπαδόπουλος Χρήστος
  7. Σάκκιας Ευστράτιος

Τα μέλη του OLSC Thessaloniki branch που δεν θα μπορέσουν να έρθουν  το Σαββάτο 8 Φεβρουαρίου στα γραφεία του συνδέσμου θα μπορούν να ψηφίσουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συνδέσμου lfcgr@hotmail.com  από Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου έως Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 20:00.

Θα πρέπει να γράφετε στο email τον αριθμό ή το ονοματεπώνυμο κάθε υποψηφίου και το ονοματεπώνυμο σας. Εάν τυχόν βρεθούν άτομα που έχουν ψηφίσει και στη κάλπη και μέσω email, η ψήφος του email θα θεωρείτε άκυρη.

Μετά το τέλος της διαδικασίας θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα με τους 5 πρώτους σε σταυρούς να καλούνται στο 1ο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για ανάθεση αρμοδιοτήτων.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μπορείτε να καλείτε τον Στράτο Σάκκια στο 6974 713 614

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ