ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ LIVERPOOL FC – CHELSEA


Με περισσότερες από 65 αιτήσεις για την εκδρομή για τον αγώνα με την Τσέλσι, ενός πολύ ιδιαίτερου αγώνα που όλοι μας τον περιμένουμε εδώ και 30 χρόνια, έγινε έκτακτο ΔΣ για να αποφασιστούν ποια άτομα θα ταξιδέψουν.

Η επιλογή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και χρονοβόρα. Τα κριτήρια που επηρέασαν τις αποφάσεις μας ήταν:

  • τα συνεχόμενα χρόνια μέλους (οικονομικά ταχτοποιημένου),
  • παρουσία στο σύνδεσμο,
  • προσφορά – βοήθεια του μέλους στις ανάγκες που κατά καιρούς παρουσιάστηκαν,
  • εάν είχε παρακολουθήσει άλλον αγώνα τη φετινή σεζόν και
  • εάν είχε δει κάποιο πολύ σημαντικό αγώνα την περσινή σεζόν (ημιτελικός – τελικός UCL, τελευταία αγωνιστική Premier League κ.α.).

Για ευνόητους λόγους, όσες αιτήσεις έγιναν πριν πληρωθεί η φετινή συνδρομή, απορρίφθηκαν.

Θεωρήσαμε πιο σωστό (σε αντίθεση με προηγούμενες εκδρομές) και λόγω της μεγάλης προσμονής της κατάκτησης του τροπαίου, ειδικά σε αυτήν την εκδρομή, να μην λάβουν μέρος παιδιά μια και θα έχουν τη δυνατότατα τα επόμενα χρόνια να δουν δεκάδες τρόπαια.

Έτσι επιλέχθηκαν 10 μέλη που θα ταξιδέψουν και άλλα 17 μέλη που θα μπουν σε κλήρωση το Σάββατο στην κοπή της Βασιλόπιτας για ακόμη 5 θέσεις.

Θα κληρωθούν συν 3-4 τουλάχιστον άτομα ως αναπληρωματικοί σε περίπτωση που έχουμε ακυρώσεις.

Πρέπει να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα σε κάποιον που έχει επιλέγει ή κληρωθεί να μεταφέρει την θέση του σε άτομο της αρεσκείας του και εφόσον δεν επιθυμεί να ταξιδέψει, τη θέση του θα τη λάβει ο κατά σειρά επόμενος επιλαχών.

Τα 10 επιλεγμένα μέλη έχουν ήδη ειδοποιηθεί και όλα τα υπόλοιπα που θα συμμετέχουν στην εκδρομή, θα ενημερωθούνε άμεσα.

Κατανοούμε ως ΔΣ πως πιθανόν κάποια μέλη να θεωρήσουν πως ίσως τους αδικήσαμε αυτή τη φορά. Θα πρέπει να παραδεχτούμε πως αυτό και να έγινε ίσως από αμέλεια και για κανένα άλλο λόγο. Η Λίβερπουλ και ο σύνδεσμος μας δεν τελειώνουν φέτος. Πολλοί από εσάς που σε αυτό το ταξίδι δεν καταφέρατε να δώσετε το παρόν στο Anfield, θα αποκτήσετε προτεραιότητα για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας και φυσικά για τη νέα χρονιά, όπως γίνεται κάθε φορά.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παραμένουμε στη διάθεση σας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Το ΔΣ