ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ & ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣ OLSC THESSALONIKI BRANCH


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 8 Φεβρουαρίου 2020, η ετήσια εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας του «Liverpool FC Official Supporters Thessaloniki Branch». Πολλά μέλη αλλά και φίλοι του συνδέσμου, τίμησαν με την παρουσία αλλά και το κέφι τους την εκδήλωση στο σύνδεσμο.

Ο φετινός τυχερός της πίτας ήταν ο αγαπητός σε όλους Σάββας Οικονομίδης που μαζί με το φλουρί, κέρδισε και ξεχωριστά δώρα από το επίσημο LFC Store. Ως ΔΣ, ευχόμαστε στο Σάββα να προχωράει αήττητος σε όλους τους αγώνες της ζωής του, όπως ακριβώς και η ομάδα μας!

Την ίδια ημέρα έγιναν και οι εκλογές για το νέο ΔΣ του συνδέσμου. Ακολουθήθηκε πιστά ο κανονισμός του συνδέσμου και η διαδικασία έτρεξε άψογα χάρη στο επαγγελματισμό της εφορευτικής επιτροπής και ειδικά το κύρος που της έδιναν τα μέλη του συνδέσμου Αντώνης Κονίνης και Πάνος Τουλουπάκης.

Μετά την προσεκτική καταμέτρηση των ψήφων, είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Ψήφισαν: 122 εγγεγραμμένα μέλη.

Έλαβαν:

Σάκκιας Ευστράτιος 106
Παπαδόπουλος Χρήστος 74
Μπελιακίδης Δημοσθένης 64
Θάνογλου Αναστάσιος 57
Μανουηλίδης Δημήτριος 48
Μαυρομάτης Αντώνιος 43
Κολέσης Παναγιώτης 20

Άκυρα: 6

Τις επόμενες ήμερες θα συγκληθεί και το πρώτο ΔΣ του νέου συμβουλίου.

 

Από την πλευρά του ΔΣ (νέου και παλιού) θέλουμε να ευχηθούμε σε όλα τα μέλη του συνδέσμου, τους υποστηρικτές της ομάδας μας, τους φίλους και τις οικογένειες τους να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και να σηκώσει ο καθένας μας τα τρόπαια που του αξίζουν. Και φυσικά στην ομάδα μας να είναι πάντα ποδοσφαιρικά ψηλά στους στόχους της αλλά και να συνεχίζει να στηρίζει τις υψηλές ιδέες που αντιπροσωπεύει.

 

 

Από το ΔΣ