Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ CITY (NOE19)


Άλλη μια μεγάλη εκδρομή μας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Για κάποιους ήταν η πρώτη φορά, για κάποιους η πολλοστή αλλά το να πηγαίνεις σε αυτήν την πόλη για να δεις την ομάδα σου δεν μετριέται.

Παρασκευή 8.11.2019: Το ταξίδι ξεκινάει.

Αν και στο μυαλό όλων είχε ξεκινήσει πολύ πιο πριν και η πρώτη συνάντηση έγινε 11:15 στο αεροδρόμιο Μακεδονία ώστε να μοιραστούν τα απαραίτητα έγραφα και να βγει η πρώτη ομαδική φωτογραφία πριν την μεγάλη εκδρομή.

Μετά από 3 ώρες περίπου πτήσης φτάσαμε στο αεροδρόμιο του Manchester και άρον άρον φύγαμε, καθώς δεν είναι να μένεις για πολύ εκεί. Μας περίμεναν τα ανάλογα ταξί για να μας μεταφέρουν στην αγαπημένη μας πόλη. Με την άφιξη μας στο ξενοδοχείο ταχτοποιηθήκαμε και διασκορπιστήκαμε  στους δρόμους του Λίβερπουλ ώστε να δώσουμε ξανά συνάντηση το βράδυ 21:00 στο ελληνικό εστιατόριο Grilla που φάγαμε όλοι μαζί.

 

Σάββατο 9.11.2019: Η ξενάγηση στο ναό του ποδοσφαίρου.

Πρωινή συνάντηση έξω από το Anfield για να πραγματοποιηθεί το tour που είχε κλειστεί από τον σύνδεσμο μόνο για τα 23 μέλη που ταξίδεψαν . Περιήγηση σε όλους τους χώρους του γηπέδου όπως και στο Μουσείο και η συγκίνηση σε πολλά σημεία ήταν μεγάλη.

Στην συνέχεια υπήρχε το ελεύθερο να κάνει ο καθένας ότι θέλει. Άλλοι πήγαν να δούνε τον αγώνα FA Cup Tranmere vs Wycombe, άλλοι την μπουτίκ και άλλοι ξεκίνησαν τις μπύρες από νωρίς το μεσημέρι.

Κυριακή 10.11.2019: Match day.

Μετά το ομαδικό πρωινό που φάγαμε σε ένα ελληνικό μαγαζί στο κέντρο του Λίβερπουλ όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στο γήπεδο. Άφθονες μπύρες πριν, φωτογραφίες έξω από το γήπεδο με το πανό του συνδέσμου μοίρασμα εισιτηρίων και είσοδος στο γήπεδο. Οι περισσότεροι στο Kop κάποιοι λίγοι στο Main stand άλλα όλοι μαζί για την νίκη απέναντι στην Manchest

 

 

er City. Το αποτέλεσμα όλοι το γνωρίζετε, έτσι η επιστροφή στο κέντρο της πόλης για μπύρες και φαγητό ήταν κάτι παραπάνω από πολύ ευχάριστη!

Τα ξημερώματα της Δευτέρας ήταν η πτήση της επιστροφής μας και ήδη οι αναμνήσεις από ένα φανταστικό 4ήμερο στις μνήμες μας για πάντα.

YNWA