ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 2ου ΓΥΡΟΥ (Συνέχεια)


Αγαπητά μελή,

Δυστυχώς φέτος είναι αδύνατον να εξυπηρετήσουμε την συνεχόμενη και αυξανομένη ζήτηση, συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.

Αιτία φυσικά η εκπληκτική πορεία της ομάδος, που κάνει την αναζήτηση των εισιτήριων όλο και δυσκολότερη, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι των εισιτήριων στην Αγγλία να μειώνουν των αριθμό των αιτούντων με σκοπό να εξυπηρετήσουν όσους μπορούν περισσότερους συνδέσμους. Φυσικά θα πρέπει να υπολογιστεί και η αύξηση των δικών μας μελών και των δεκάδων αιτήσεων για εισιτήρια, εκεί όμως τηρούμε την προτεραιότητα όπως έχουμε δηλώσει και σίγουρα αυτόν τον τρόπο όλοι θα εξυπηρετηθείτε σε βάθος χρόνου.

Όσοι θα ταξιδέψετε στο δεύτερο γύρο έχετε ήδη ειδοποιηθεί και θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε σύντομα αν προκύψει κάποια ακύρωση, ώστε να εξυπηρετηθεί κάποιο άλλο μέλος. Βέβαια υπάρχει το F.A Cup, to Leaque Cup και φυσικά το C.L όπου θα υπάρχουν αντίστοιχες ανακοινώσεις του συνδέσμου.

Τέλος για τον αγώνα με την Τσέλσι τη τελευταία αγωνιστική που ρωτάτε πολλοί, θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες στο επόμενο διάστημα.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ