ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΡΩΓΗΣ ΣΤΗΝ… ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (14-15/04)


Το Official Liverpool Supporters Club της Θεσσαλονίκης καλεί τα μέλη του και όλο τον κόσμο να συνδράμει στις προσπάθειες του συλλόγου «ΑΡΩΓΗ Θεσσαλονίκης», συνεισφέροντας σε είδος κατά το διήμερο 14 και 15 Απριλίου.

Η AΡΩΓΗ αποτελεί εδώ και χρόνια το στήριγμα δεκάδων οικογενειών της Θεσσαλονίκης που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης και διαβίωσης και τις οποίες τροφοδοτεί με τα απαραίτητα αγαθά. Στις μέρες της πανδημίας, από τη μία οι αιτούντες βοήθεια έχουν αυξηθεί, ενώ από την άλλη, έχει μειωθεί αισθητά η συνεισφορά τρίτων προς την ομάδα της ΑΡΩΓΗΣ, με αποτέλεσμα οι αποθήκες του να αδειάζουν απειλητικά και εις βάρος εκατοντάδων συμπολιτών μας.

Με τη διάθεση για νίκη και πρόκριση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη (14/04) και με το αίσθημα αλληλεγγύης που μας εμπνέει η ημέρα μνήμης του Χίλσμπορο (15/04), πάμε λοιπόν να αλλάξουμε όλοι μαζί τις ισορροπίες και να δώσουμε μια ανεπανάληπτη «ένεση» αρωγής στην ΑΡΩΓΗ!

Τι συγκεντρώνουμε;
Τρόφιμα και βρώσιμα: Λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλατα μακράς διάρκειας, ντοματοχυμούς-σάλτσες, ξύδι, αλάτι, μπαχαρικά, χυμούς φρούτων, δημητριακά, αλεύρι, ζάχαρη, καφέδες, κακάο και ροφήματα για παιδιά, μαρμελάδες, μέλι

Είδη υγιεινής: Αντισηπτικά, Χλωρίνες, Χαρτί Υγείας, Χαρτοπετσέτες, Σαμπουάν και αφρόλουτρα ενηλίκων και παιδιών, πάνες ακράτειας μεγέθους M/L, απορρυπαντικά ρούχων/πιάτων/γενικής χρήσης, είδη προσωπικής υγιεινής

Που τα παραδίδουμε;
Δυτική Θεσσαλονίκη: Όσοι μένετε κεντροδυτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τη νέα αποθήκη της ΑΡΩΓΗΣ (οδός Βίτσι 33, περιοχή Ν.Σ. Σταθμού – Μοναστηρίου / τηλ.6933298020 / Ώρες λειτουργίας: 17:00-21:00)

Ανατολική Θεσσαλονίκη: Όσοι μένετε ανατολικά, μπορείτε εναλλακτικά να παραδώσετε τα αγαθά που συγκεντρώνετε στο Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Πολύτροπον» (οδός Μαντινείας 90, περιοχή Μαρτίου / τηλ.2310334019 / Ώρες λειτουργίας 18:00-21:00)

*Φοράμε μάσκες, τηρούμε τα μέτρα προστασίας και τις απαραίτητες αποστάσεις, αποφεύγουμε να παραμείνουμε στους δύο χώρους περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται.

*Η ΑΡΩΓΗ ΔΕΝ δέχεται χρήματα ΟΥΤΕ φάρμακα ΟΥΤΕ ρούχα.