Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΠΕΝΘΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΡΟΝΤΖΟ (15 ΕΤΩΝ)


Ο Βαγγέλης Βρόντζος ήταν ένας μικρός ήρωας για το επίσημο σύνδεσμο φιλάθλων Liverpool στη Θεσσαλονίκη. Είχε διακριθεί παλαιότερα όταν συμμετείχε, παρόλα τα κινητικά του προβλήματα, στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας το 2016, τρέχοντας και τερματίζοντας μαζί με τον προπονητή σε αναπηρική καρέκλα και έχοντας ως προστασία για το κρύο, μια κόκκινη κουβέρτα με το σήμα της αγαπημένης του ομάδας.

Τότε, σε μια πολύ σεμνή τελετή και πριν από έναν αγώνα πρωταθλήματος της Liverpool, ο σύνδεσμος Θεσσαλονίκης τον είχε τιμήσει, μαζί και τον προπονητή του Δημήτρη Σπυρίδη, για το μάθημα ζωής που μας έδωσαν αλλά και για την αγάπη τους προς την ομάδα.

Από τότε ο Βαγγέλης μεγάλωνε με την ίδια αγάπη προς την Liverpool αλλά ταυτόχρονα και τα προβλήματα υγείας του συνεχίζονταν. Έτσι φτάσαμε στο 2021 με τον Βαγγέλη να χρειάζεται πολύ δύσκολο χειρουργείο και παράλληλα όλη η γενέτειρα του πόλη, τα Γιαννιτσά Πέλλας, αλλά και όλα τα μέλη και οι φίλοι του συνδέσμου μας να του συμπαραστέκονται έμπρακτα και με τη σκέψη τους μαζί του.

Δυστυχώς, μετά από δέκα ώρες μέσα στο δύσκολο χειρουργείο και παρόλα τα πρώτα ενθαρρυντικά μηνύματα, ο μικρός ήρωας Βαγγέλης Βρόντζος κοιμήθηκε και πήγε να ηρεμήσει μαζί με τους αγγέλους στον ουρανό.

Ο Βαγγέλης, ως αγωνιστής της ζωής, μας δίδασκε πολλά, παρόλες τις δυσκολίες που συνάντησε στη ζωή του. Ήταν πάντα χαμογελαστός, ευγενικός και φιλότιμος. Μας αφήνει παρακαταθήκη την αισιοδοξία του και τη θέληση του για το παραπάνω και το καλύτερο.

Η απώλειά του σκόρπισε θλίψη σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε από κοντά αλλά και σε όλους όσους μαθαίναμε για αυτόν από τα κατορθώματα του.

Τα θερμά συλλυπητήρια από όλους μας στην οικογένειά του.

Καλό ταξίδι Βαγγέλη μας!