ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ – ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»


Το Official Liverpool Supporters Club Thessaloniki Branch καλεί όλα τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του να συνεισφέρουν στην προσπάθεια να… γεμίσουμε ξανά τις άδειες αποθήκες της «ΑΡΩΓΗΣ Θεσσαλονίκης».

Το βράδυ της Τετάρτης (30/06), από τις 20:00 και μετά, ανοίγουμε τον σύνδεσμο στην οδό Βεροίας 4 (Άνω Λαδάδικα) και συγκεντρώνουμε σακούλες με τρόφιμα για την «ΑΡΩΓΗ Θεσσαλονίκης».

Η «AΡΩΓΗ Θεσσαλονίκης» αποτελεί εδώ και χρόνια το στήριγμα δεκάδων οικογενειών της Θεσσαλονίκης που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης και διαβίωσης και τις οποίες τροφοδοτεί με τα απαραίτητα αγαθά. Στις μέρες της πανδημίας, από τη μία οι αιτούντες βοήθεια έχουν αυξηθεί, ενώ από την άλλη, έχει μειωθεί αισθητά η συνεισφορά τρίτων προς την ομάδα της «ΑΡΩΓΗΣ Θεσσαλονίκης», με αποτέλεσμα οι αποθήκες της αυτήν την περίοδο να έχουν κυριολεκτικά αδειάσει, δυστυχώς εις βάρος εκατοντάδων συμπολιτών μας.

Κάθε σακούλα, κάθε αντικείμενο είναι σημαντικό στην προσπάθεια να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας!

Τι συγκεντρώνουμε;


Τρόφιμα και βρώσιμα
: Λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλατα μακράς διάρκειας, ντοματοχυμούς – σάλτσες, ξύδι, αλάτι, μπαχαρικά, χυμούς φρούτων, δημητριακά, αλεύρι, ζάχαρη, καφέδες, κακάο και ροφήματα για παιδιά, μαρμελάδες, μέλι.

Είδη υγιεινής: Αντισηπτικά, χλωρίνες, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, σαμπουάν και αφρόλουτρα ενηλίκων και παιδιών, πάνες ακράτειας μεγέθους M/L, απορρυπαντικά ρούχων/πιάτων/γενικής χρήσης, είδη προσωπικής υγιεινής.

*Η «ΑΡΩΓΗ Θεσσαλονίκης» ΔΕΝ δέχεται χρήματα ΟΥΤΕ φάρμακα ΟΥΤΕ ρούχα.

** Δεν επιτρέπεται η παραμονή στο εσωτερικό του συνδέσμου. Θα πιούμε τις μπίρες μας για το καλό, αλλά θα τις πιούμε στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο, κάτω από τα φώτα του Δήμου και… της αλληλεγγύης.