ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ!


Στις 19 Μαρτίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον άδικο και απρόσμενο χαμό του φίλου του συνδέσμου, Βαγγέλη Βρόντζου, που μας «άφησε» σε ηλικία 16 ετών.

Το OLSC Thessaloniki Branch είχε αποφασίσει τότε να τιμά τη μνήμη του Βαγγελάκη κάθε Μάρτιο.

Έτσι, το Σάββατο 19 Μαρτίου ταξιδεύουμε στα Γιαννιτσά, την πόλη του μικρού μας φίλου, δίνουμε το «παρών» στο μνημόσυνο και έπειτα τον θυμόμαστε με χαμόγελο, σε ένα σύντομο φιλικό παιχνίδι μνήμης στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών.

Θα αγωνιστούν μεικτά η ομάδα 6X6 του συνδέσμου και όλα τα μέλη και φίλοι που επιθυμούν, η ενιαία ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών και του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας “Pellalaw United” και μέλη της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών, στην οποία ανήκε και μέσα από την οποία μας ενέπνευσε για πρώτη φορά ο Βαγγέλης, συμμετέχοντας στον Μαραθώνιο.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Δήμου Πέλλας και του ΑΣ Γιαννιτσά.

Ο Βαγγέλης μάς δίδαξε ότι δεν υπάρχουν εμπόδια, ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στη ζωή. Αυτό το μάθημα, το χαμόγελο του, τιμούμε και γιορτάζουμε.

Το μνημόσυνο θα ξεκινήσει στις 10:00 και ο αγώνας στις 11:30.

Σημειώνεται ότι μέχρι τις 19 Μαρτίου θα τοποθετηθεί, σε εμφανές σημείο του συνδέσμου, κουτί συγκέντρωσης χρημάτων, ενώ για την παρακολούθηση του φιλικού αγώνα στα Γιαννιτσά θα κόβεται επί τόπου εισιτήριο με συμβολικό αντίτιμο. Ό,τι ποσό συγκεντρωθεί στο πλαίσιο του αγώνα αλλά και από τις συνεισφορές του συνδέσμου και των υπόλοιπων ομάδων και φίλων τους, θα κατατεθεί στον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Ανάπηρων Νομού Πέλλας.