ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ 1ου ΓΥΡΟΥ 2024-2025 ΣΤΟ ANFIELD


Όποιο μέλος μας ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα της LFC στο Anfield για τον 1ο γύρο της Premier League, θα πρέπει να το δηλώσει έως την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 την φόρμα που φαίνεται παρακάτω.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

  • Δηλώστε μέχρι τρεις (3) αγώνες που σας ενδιαφέρουν και το ΔΣ θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατόν, και κατά εκτίμηση έως και αρχές Αυγούστου, για ποιο από αυτά τα παιχνίδια θα υπάρχει εισιτήριο/εισιτήρια.
  • Από τη στιγμή που δηλώνεται συμμετοχή για εισιτήριο/εισιτήρια, θα πρέπει να γνωρίζεται ότι εφόσον το εξασφαλίσουμε, θα πρέπει να πληρώσετε το ανάλογο αντίτιμο άμεσα και μόλις σας ζητηθεί από τον σύνδεσμο.
  • Εκδήλωση ενδιαφέροντος για εισιτήριο έχουν δικαίωμα MONO τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του συνδέσμου. Αιτήσεις χωρίς να έχει γίνει η εγγραφή σας ή η ανανέωση σας δεν θα γίνονται δεκτές.

Τα παιχνίδια του 1ου γύρου είναι τα εξής:

02/11Brighton
09/11Villa
30/11Manchester  City*
14/12Fulham
26/12Leicester 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

  • Τα παιχνίδια με * έχουν δικαίωμα αιτήματος ΜΟΝΟ μέλη με τουλάχιστον 4 χρόνια εγγεγραμμένης παρουσίας στο σύνδεσμο. Εάν τυχόν υπάρξουν περισσότερα εισιτήρια από τα αιτήματα αυτών των μελών, θα βγει ξεχωριστή ανακοίνωση.
  • Προσοχή: Οι ημέρες και ώρες των αγώνων δεν είναι οριστικές, υπάρχουν ενδεχόμενα αλλαγών.
  • Τα πρώτα 3 παιχνίδια της σεζόν δεν είναι στη λίστα καθώς έχει βγει ήδη ξεχωριστή ανακοίνωση και τα μέλη που έλαβαν εισιτήρια έχουν ήδη ενημερωθεί.
  • Ο αγώνας με την Τσέλσι επίσης δεν είναι στη λίστα, καθώς θα γίνει εκδρομή. Υπάρχει ξεχωριστή ανακοίνωση για αυτό (https://lfc.gr/el/ekdromi-oct24-chelsea) και οι αιτήσεις είναι ανοικτές προς όλα τα μέλη έως 12/7/2024.
  • Αναλυτικά το πρόγραμμα της LFC μπορείτε να το δείτε εδώ: https://www.liverpoolfc.com/fixtures/mens/2024

Για αιτήματα εισιτηρίων μπορείτε να στείλετε εναλλακτικά και στο email LFCGR@hotmail.com αναφέροντας μέχρι τρεις (3) αγώνες που σας ενδιαφέρουν, τον συνολικό αριθμό των εισιτηρίων καθώς και τα υπόλοιπα ονοματεπώνυμα των μελών που θα σας συνοδέψουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αιτήσεις μέσω τηλεφώνου, viber, messanger κλπ. δεν θα γίνονται δεκτές.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, παραμένουμε στη διάθεση σας στο email lfcgr@hotmail.com

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ