ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ LEAGUE CUP


Η ομάδα μας μετά από 6 χρόνια θα βρίσκεται ξανά στο Wembley για τον τελικό του League Cup με αντίπαλο την Τσέλσι την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022.

Όποια μέλη μας επιθυμούν να κάνουν αίτημα για εισιτήριο, θα πρέπει να μας ενημερώσουν έως 28/01/2022. 

Να τονίσουμε ότι η Liverpool FC δεν δίνει εισιτήρια σε κανένα σύνδεσμο και όποια εισιτήρια βρεθούν, θα είναι μέσω μια κλήρωσης που θα πραγματοποιήσει η ομάδα προς όσους έχουν παρακολουθήσει 2 αγώνες του φετινού League Cup.  

Εδώ αναλυτικά θα δείτε την ανακοίνωση της LFC:

https://www.liverpoolfc.com/news/carabao-cup-final-ticket-selling-details

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα τα γνωρίζουμε μέχρι την Κυριακή 6/2 και οι πιθανότητες για εισιτήρια είναι λίγες.  

Παρόλα αυτά, όποιος επιθυμεί να κάνει αίτημα να παραβρεθεί στο Webley στον τελικό, μπορεί να στείλει email στο lfcgr@hotmail.com. Μην στείλετε μήνυμα μέσω messenger, viber ή άλλου τρόπο επικοινωνίας, αυτό δεν θα ληφθεί υπόψη.

Βασική προϋπόθεση για να μπει το αίτημα σας στη λίστα αναμονής είναι να είστε τακτικό μέλος του συνδέσμου τουλάχιστον 5 έτη και να έχετε ανανεώσει τη συνδρομή σας για φέτος έως και τις 20/1/2022 το αργότερο.  

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να μας στείλετε email στην παραπάνω διεύθυνση.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τα τρέχοντα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν αυτή τη στιγμή για τον COVID, για ταξίδι στην Αγγλία είναι απαραίτητο το διαβατήριο και πιστοποιητικό εμβολιασμού δύο τουλάχιστον δόσεων (το πιστοποιητικό νόσησης δεν είναι αποδεκτό).

Με εκτίμηση, 

Το ΔΣ