ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ “ΚΥΜΑ” ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ “ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ”


Ένα μεγάλο «κύμα» αλληλεγγύης κατέκλυσε την εθελοντική φιλανθρωπική οργάνωση «Φροντίδα για το Παιδί» και τα άπορα παιδιά που στηρίζει, σταλμένο με πολλή αγάπη από μέλη και φίλους/ες του Official Liverpool Supporters Club της Θεσσαλονίκης!

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, η περίοδος των εορτών των Χριστουγέννων «σφραγίστηκε» από μια γενναιόδωρη προσφορά, χάρη στην ανταπόκριση όλων σας στο κάλεσμα του συνδέσμου.

Μετά τη συγκέντρωση του ποσού από πανελλαδικές συνεισφορές στον τραπεζικό λογαριασμό του συνδέσμου, αντιπροσωπεία του branch επισκέφτηκε την Παρασκευή (14/01) τον χώρο της «Φροντίδας» και παρέδωσε επιταγές της αλυσίδας Super Market «Μασούτης», συνολικής αξίας 350€, καθώς και 100€ μετρητά!

Η αλληλεγγύη παραμένει οδηγός στην καθημερινότητα του συνδέσμου και των μελών του, τα οποία τελικά αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία ότι το «You ‘ll Never Walk Alone» δεν υπάρχει μόνο για τα κασκόλ και τις τοιχογραφίες, αλλά εντοπίζεται ως σταθερή αξία σε όλους και όλες μας! Καλή χρονιά, με αλληλεγγύη και προσφορά!